Behöver du transportera massor?

Har du sten, jord, grus eller andra fyllnadsmassor som blivit över från ett byggprojekt och behöver nu transportera massorna till deponi eller mellanlagring? Eller har du köpt massor från en anläggning och behöver transport därifrån?

I Loop Rocks kan du enkelt lägga upp ditt transportbehov för att bli kontaktad av transportörer och erbjuden olika alternativ för att hantera just ditt behov.

Loop Rocks är en annonsplats för överskott och underskott av massor samt transporter. Tjänsten innehåller även information om olika typer av anläggningar såsom täkter, terminaler, återvinningscentraler samt deponier. På så sätt kan du hitta den anläggning som finns närmast dig. Tippa dock inte dina massor utan att först se om någon annan har behov av dem. Genom att hitta en användare i Loop Rocks nätverk som vill återanvända dina massor sparar du både pengar och miljön.

Loop Rocks är en tjänst för smartare hantering av sten, jord, grus och andra fyllnadsmassor, välj det bästa alternativet för ditt behov och spara tid, pengar och miljön!

 

 

 

 

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

 

Överblick

Sök

Kontakta

Annonsera

Aktiviteter

Frågor?