Hanterar du massor i ditt arbete eller jobbar med markarbete i en entreprenad?

Hanterar du massor i ditt arbete eller jobbar med markarbete i en entreprenad? Då är Loop Rocks det perfekta verktyget för dig!
Loop Rocks är en app för smartare hantering av jord, grus och andra fyllnadsmassor. Att hantera och transportera massor sker idag i kostsamma och komplexa flöden. Det vill Loop Rocks ändra på. I appen kan du som entreprenör enkelt få en överblick av överskotts- och underskottsmassor, transportbehov och olika anläggningar i sitt närområde. På så sätt kan du se vilka möjligheter som finns för att hantera massor och därefter välja det alternativ som passar dig bäst. Hittar du inte det du söker så kan du enkelt lägga upp en egen annons och invänta en matchning!
Loop Rocks är helt gratis att använda och kan hjälpa dig att spara både tid, pengar och miljön.

 

 

 

 

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

 

Överblick

Sök

Kontakta

Annonsera

Aktiviteter

Frågor?