Hitta gratis sten, makadam och krossad betong nära dig

Behöver du sten, makadam eller krossad betong? I Loop Rocks kan du snabbt och enkelt se var det finns ett överskott av massor i ditt område. Ofta kan dessa massor vara gratis! I appen kan du även se anläggningar som har de massor du behöver och hitta alternativ för transporter.
Du använder Loop Rocks för smartare hantering av sten, makadam, krossad betong och andra typer av massor. Genom appens kartfunktion får du en överblick av överskott- och underskottsmassor, samt transporter och anläggningar i ditt område. Hittar du inget som matchar ditt behov så kan du enkelt lägga upp din egen annons om att du är i behov av massor.
Spara pengar, tid och miljö med Loop Rocks!

 

 

 

 

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

 

Överblick

Sök

Kontakta

Annonsera

Aktiviteter

Frågor?