Loop Rocks lanseras! Welcome to the world of Loop Rocks!

Loop Rocks lanseras! Welcome to the world of Loop Rocks!

Efter mycket jobb och slit så lanseras äntligen Loop Rocks appen! Vi på Loop Rocks är väldigt glada att vi äntligen kan erbjuda en tjänst som leder till kostnadsbesparingar och är vänligare mot naturen. Dessutom är Loop Rocks ju faktiskt roligt!

Den här första versionen av appen är endast en start. Vi vill hela tiden förbättra appen efter hur NI vill använda den. Därför kommer vi uppdatera appen med små eller stora uppdateringar varannan vecka, så vi uppskattar all feedback! Skicka feedback direkt i appen till LoopBot, genom formuläret på sidan eller till [email protected]. Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin för kontinuerlig information om ändringar i appen!

You Rock! Loop On!