Ny version finns ute! Nu med annonsbilder

Ny version finns ute! Nu med annonsbilder

Vi har precis släppt en ny version av Loop Rocks med en del förbättringar och fiffiga funktioner. Tjänsten är under konstant utveckling och vi släpper successivt nya uppdateringar för att ytterligare effektivisera masshantering med Loop Rocks. Glöm inte att höra av dig om du har feedback, upplever problem eller vill komma med förslag på nya funktioner. Du kan skicka synpunkter direkt i appen till LoopBot, genom formuläret här på hemsidan eller till [email protected].

Den största förändringen i nya versionen är att du kan ha en profilbild på ditt konto och viktigast av allt; lägga upp bilder i dina annonser. Ibland är det svårt att förklara en massas egenskaper med bara ord och därför kan en bild vara ett bra komplement. Du kan enkelt ta en bild på massan med din mobilkamera och ladda upp i annonsen. Om din massa har genomgått något prov eller kvalitetstest kan du fotografera dina dokument som visar detta och på så sätt visa för andra användare att dina massor rockar. Ibland kan det också vara lämpligt att fotografera omgivningen runt din massa för att köparen eller transportören skall veta hur tillgängligheten är när det är dags att hämta/lämna massan. Du lägger enkelt till flera bilder genom att trycka på knapparna FRÅN ALBUM eller TA BILD igen.

 

160714

 

Loopbot tipsar om vilka bilder en optimal annons kan innehålla:

  • Närbild på massan
  • Bild på en större del av massan
  • Bild på omgivningen runt om massan
  • Bild på ev. dokument från kvalitetskontroll

Glöm inte att uppdatera din profilbild i appen så andra användare ser att du är en riktigt människa och inte bara en massannons ute i cyberrymden.

Vi på Loop Rocks önskar alla en trevlig helg!