Filtrera sökningar och bevaka annonser

Filtrera sökningar och bevaka annonser

Kära Loop Rockare,

Vi vill ta tillfället i akt att informera lite mer om filtreringsfunktionen i Loop Rocks. För att hitta annonser som möter ditt behov kan du filtrera din sökning i både kartvyn och listvyn och på så sätt enbart visa resultat som intresserar dig. För att filtrera din sökning klickar du på förstoringsglaset högst upp till vänster.

 

Du kan filtrera sökningar baserat på följande parametrar:

  • Vilken typ av annons (underskott, överskott, transport eller anläggning)
  • Geografisk position med önskad radie (enbart i listvy, kartvyn filtreras med zoom)
  • Typ av material och minst antal ton
  • Datum (inom vilket intervall sökningen ska gälla)

 

Inom kort kommer vi även lansera en uppdatering av appen med en ny bevakningsfunktion. Det kommer innebära att du kan spara filtrerade sökningar på ditt konto och enkelt öppna dem igen vid ett senare tillfälle. Bra om du till exempel är på jakt efter något som inte finns i din närhet för tillfället, då får du automatiskt en notis om det dyker upp en ny annons som matchar din bevakning. Bevakningslistan kommer att finnas under Aktiviteter och Mina Bevakningar.

 

 

Glöm inte att höra av dig till oss om du har feedback eller förslag på nya funktioner i Loop Rocks. Du kan skicka din feedback och funderingar direkt i appen till LoopBot, genom kontaktformuläret på hemsidan eller till [email protected]. Alla ändringar och nyheter kommer delas på vår Facebook och LinkedIn så glöm inte att följa oss där.

 

Slutligen vill vi avsluta med lite aktuell statistik om aktiviteten i Loop Rocks:

  • 150 registrerade användare
  • Över 50 publicerade annonser

 

Stort tack för din medverkan till effektivare hantering av massor.

Ha en fortsatt fin sommar!