Loop Rocks – Ett bra exempel på cirkulär ekonomi

Loop Rocks – Ett bra exempel på cirkulär ekonomi

Loop Rocks gör det enklare att återanvända sten, jord och fyllnadsmassor. Dessutom underlättar tjänsten att välja det alternativ som kräver kortast körsträcka och är på så sätt bättre för miljön.

Sören Andersson, hållbarhetskonsult och miljöstrateg, anser att Loop Rocks är en tjänst med hög potential och en idé som pekar i rätt riktning för att värna om vår planet. I Sörens senaste blogginlägg ”What goes around, comes back around – Circular Economy” skriver han om fördelarna med cirkulära ekonomier och nämner Loop Rocks som ett exempel på det. Det är väldigt roligt att en utomstående expert inom området bekräftar att det Loop Rocks gör är rätt väg att gå för en bättre framtid här på jorden. Och dessutom finns det många ekonomiska fördelar med det också!

 

161026

 

Utdrag från Sörens blogginlägg:

”Just recently, I came across a small start-up company in Sweden; “Loop Rocks“. It could serve as an example on how new business-flows and connections are making way. Their “app” is enabling construction companies and others to interconnect B2B and exchange services in similar ways as Über or AirBnB. Increasing resource-efficiency in our society…

The app has gained widespread interest and has even been nominated as a finalist in this years Swedish CIO-Awards, in the category; Sustainable Projects.”

Vi uppmanar därför att alla som på något sätt hanterar massor, i arbetet eller i privat syfte, att bryta det linjära flödet och istället använda Loop Rocks! Känner du någon som gör detta? Tipsa om Loop Rocks och minska miljöpåverkan.