Nu tar vi Loop Rocks till en ny nivå!

Nu tar vi Loop Rocks till en ny nivå!

Nu tar vi Loop Rocks till nästa nivå! Efter en period av lavinartad tillväxt i både användare och aktiva annonser vill vi på ett smart sätt göra det ännu enklare att loopa material. Vi vill hjälpa dig genom hela processen!

Därför har vi har precis släppt en ny version av Loop Rocks som hjälper användarna att hitta den bästa lösningen på sitt behov. Appen kommer att, utifrån användarens annonser, automatiskt skapa förslag på de bästa matchningarna. Då visas även en prisindikation för respektive alternativ och användaren kan sedan enkelt, utan kostnad, begära offert för det förslag man är intresserad av. Om båda parterna vill gå vidare med matchningen så tar vi fram en offert med förslag på en bra transportlösning. I de flesta fall är materialet gratis och offerten innefattar då transportkostnader och en mindre förmedlingsavgift. Det går givetvis bra att transportera massorna själv också, då kan du enkelt välja bort transportalternativet.

Vi finns sedan till hands under processen och ser till att loopen går smidigt till. Om du behöver ytterligare hjälp med till exempel miljöprovtagning så ställer vi gärna upp. Vårt mål är att det ska bli en trygg och lyckad loopning för alla parter.

 

MVB

 

Så här funkar det:

  1. Lägg upp en annons med ditt behov, överskott (om du vill bli av med massa) eller underskott (om du behöver massa).
  2. Din annons matchas automatiskt med lämpliga annonser och dessa matchningar hittar du under “Mina Matchningar” på aktivitetsmenyn. Sorterade efter bästa pris först, vilket oftast är återanvändbara massor.
  3. Begär offert på en matchning eller en annons. Då får du ett mer exakt pris på vad loopen kommer kosta, med eller utan transport. När du har begärt offert flyttas matchningen till “Mina Deals”
  4. Loopen genomförs och du får en samlad faktura för eventuell materialkostnad, transport och en mindre förmedlingsavgift.


Hör gärna av dig om du har några frågor eller förslag på förbättringar! Tack för att du loopar massor, det är bra för både din ekonomin och miljön!

 

Bloggbild2