Blogg (inaktiv)

Nu tar vi Loop Rocks till en ny nivå!

Nu tar vi Loop Rocks till nästa nivå! Efter en period av lavinartad tillväxt i både användare och aktiva annonser vill vi på ett smart sätt göra det ännu enklare att loopa material. Vi vill hjälpa dig genom hela processen!

Loop Rocks   Okategoriserade
DETAIL

Loop Rocks – Ett bra exempel på cirkulär ekonomi

Loop Rocks gör det enklare att återanvända sten, jord och fyllnadsmassor. Dessutom underlättar tjänsten att välja det alternativ som kräver kortast körsträcka och är på så sätt bättre för miljön.

Loop Rocks   Okategoriserade
DETAIL

Filtrera sökningar och bevaka annonser

Vi vill ta tillfället i akt att informera lite mer om filtreringsfunktionen i Loop Rocks. För att hitta annonser som möter ditt behov kan du filtrera din sökning i både kartvyn och listvyn och på så sätt enbart visa resultat som intresserar dig.

Loop Rocks   Okategoriserade
DETAIL

Ny version finns ute! Nu med annonsbilder

Vi har precis släppt en ny version av Loop Rocks med en del förbättringar och fiffiga funktioner. Tjänsten är under konstant utveckling och vi släpper successivt nya uppdateringar för att ytterligare effektivisera masshantering med Loop Rocks.

Loop Rocks   Okategoriserade
DETAIL

Äntligen!

Rock ’n’ Loop! Nu har vi nått 100 användare och dagen till ära har vi intervjuat Lena Knifesjö, som länge efterlyst en tjänst som effektiviserar masshantering.

Loop Rocks   Okategoriserade
DETAIL

50 användare och över 20 aktiva annonser!

Två dagar efter lansering firar vi nu våra första 50 användare och över 20 annonser – härligt som en första start!

Loop Rocks   Okategoriserade
DETAIL

Loop Rocks lanseras! Welcome to the world of Loop Rocks!

Efter mycket jobb och slit så lanseras äntligen Loop Rocks appen! Vi på Loop Rocks är väldigt glada att vi äntligen kan erbjuda en tjänst som leder till kostnadsbesparingar och är vänligare mot naturen. Dessutom är Loop Rocks ju faktiskt roligt!

Loop Rocks   Okategoriserade
DETAIL

Hitta gratis sten, makadam och krossad betong nära dig

Behöver du sten, makadam eller krossad betong? I Loop Rocks kan du snabbt och enkelt se var det finns ett överskott av massor i ditt område i ditt område. Ofta kan dessa massor vara gratis! I appen kan du även se anläggningar som har de massor du behöver och hitta alternativ för transporter.

Loop Rocks   google-seo
DETAIL

Hanterar du massor i ditt arbete eller jobbar med markarbete i en entreprenad?

Loop Rocks är en app för smart hantering av jord, grus och schaktmassor. Idag genereras det 5-15 miljoner ton sekundära massor årligen i Stockholm. Att hantera och transportera dessa massor sker idag i kostsamma och komplexa flöden. Det vill Loop Rocks ändra på.

Loop Rocks   google-seo
DETAIL

Åk inte för långt, hitta närmaste deponi eller anläggning!

Loop Rocks är en app för hantering av sten, grus, jord och fyllnadsmassor. På ett effektivt sätt kan du hitta den bästa alternativet för att hantera massor av olika slag. I appen är det enkelt att se vilka överskott och underskott av massor som finns i din närhet och på så sätt kan du välja det bästa alternativet. I många fall kan du till och med hitta gratis massor som någon vill bli av med! I appen kan du även hitta alternativ för transport eller se vilka terminaler som tillhandahåller dem massor du letar efter.

Loop Rocks   google-seo
DETAIL
Sida 1 av 212