Ladda ner appen kostnadsfritt!

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

 

Har du överskott av massor som du inte riktigt vet hur du ska hantera? Lägg upp en annons med ditt överskott i Loop Rocks appen, och få sedan förslag på annonser som är i behov av just den massan du vill bli av med.

Loop Rocks är den första nordiska marknadsplatsen för smart hantering av fyllnadsmassor. I Loop Rocks app kan både privat- och företagsanvändare enkelt matcha överskott och underskott och dela på transportkostnaden med den som möter dina behov. Vi hjälper våra användare att återvinna byggmassor på ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt. Har du ett överskott av fyllnadsmassor, lägg upp en annons gratis i appen, och du får förslag på användare eller anläggningar i närheten som är i behov av fyllnadsmassor. På detta sätt tjänar båda parterna pengar, tid och bidrar till miljön.

Vad händer när du lagt upp en annons i appen? 
Du får då ett förslag på andra annonser som matchar ditt behov. Det vill säga att om du har ett överskott av 50 ton fyllnadsmassor, får du förslag på annonser, nära dig, som då har ett underskott på 50 ton fyllnadsmassor. Om ni finner ett förslag som verkar intressant, får ni ett prisförslag som ni kan välja att acceptera eller inte, och detta görs helt gratis. Lätt som en plätt!

Loop Rocks hjälper dig att hantera ditt överskott.

You rock!