Ladda ner appen kostnadsfritt!

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

 

Har du grävt i marken till en pool i sommar? Ett problem som kan uppstå är att man inte riktigt vet hur man ska hantera den uppgrävda massan. Loop Rocks är en tjänst som hjälper dig med dina bekymmer. Med denna app lägger du upp en annons gratis med den massa du vill bli av med, och sedan får du förslag på andra annonser i din närhet, som är i behov av just den massan du vill göra dig av med.

Loop Rocks är den första nordiska marknadsplatsen för smart hantering av fyllnadsmassor. I Loop Rocks app kan både privat- och företagsanvändare enkelt matcha överskott och underskott och dela på transportkostnaden med den som möter dina behov. Vi hjälper våra användare att återvinna byggmassor på ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt. Har du ett överskott av fyllnadsmassor, lägg upp en annons gratis i appen, och du får förslag på användare eller anläggningar i närheten som är i behov av fyllnadsmassor. På detta sätt tjänar båda parterna pengar, tid och bidrar till miljön.

Så varför ska du ladda ner Loop Rocks?
Appen är gratis att ladda ner och att lägga upp en annons är också helt gratis! Vare sig ni har ett överskott av en massa, eller är i behov av massa, kan ni lägga upp det i appen.

Vad händer när du lagt upp en annons i appen? 
Du får då ett förslag på andra annonser som matchar ditt behov. Det vill säga att om du har ett överskott av 50 ton jord, får du förslag på annonser, nära dig, som då har ett underskott på 50 ton jord. Om ni finner ett förslag som verkar intressant, får ni ett prisförslag som ni kan välja att acceptera eller inte, och detta görs helt gratis. Lätt som en plätt!

Loop Rocks hjälper dig hantera dina överskottsmassor. Skrolla ned på denna sida för att ladda ner appen.

You rock!