Ladda ner appen gratis här!

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

 

Loop Rocks är den första nordiska marknadsplatsen för smart hantering av massor. I Loop Rocks app kan både privat- och företagsanvändare enkelt matcha överskott och underskott och dela på transportkostnaden med den som möter dina behov. Vi hjälper våra användare att återvinna byggmassor på ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt.

Om ingen annons matchar eller om du ska köpa nytt material

Om du letar efter bärlager är det enklaste och snabbaste sättet att köpa detta från anläggningar. I Loop Rocks hittar du närmaste anläggning med bärlager och kan sköta hela affären direkt i appen. Det samma gäller om du lägger upp en annan annons för andra material, du får oftast se vad det skulle kosta att köpa nytt från täkter eller anläggningar. Alla lösningar finns i Loop Rocks!

Så varför ska du ladda ner Loop Rocks?
Appen är gratis att ladda ner och att lägga upp en annons är också helt gratis! Vare sig ni har ett överskott av en massa, eller är i behov av massa, kan ni lägga upp det i appen.

Vad händer när du lagt upp en annons i appen? 
Du får då ett förslag på andra annonser som matchar ditt behov. Det vill säga att om du har ett underskott av 3 ton bärlager får du förslag på annonser, nära dig, som har ett överskott på bärlager. Om ni finner ett förslag som verkar intressant är det bara att trycka på intresserad. Gratis offert skickas ut via appen!

Med Loop Rocks kan du hitta bärlager till bra pris.

You rock!