Ladda ner appen gratis här!

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

 

Loop Rocks är den första nordiska marknadsplatsen för smart hantering av fyllnadsmassor. I Loop Rocks app kan både privat- och företagsanvändare enkelt matcha överskott och underskott och dela på transportkostnaden med den som möter dina behov. Vi hjälper våra användare att återvinna byggmassor på ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt. Är du i behov av marksten, lägg upp en annons gratis i appen, och du får förslag på användare eller anläggningar i närheten som har ett överskott av marksten. På detta sätt tjänar båda parterna pengar, tid och bidrar till miljön.

Så varför ska du ladda ner Loop Rocks?
Appen är gratis att ladda ner och att lägga upp en annons är också helt gratis! Vare sig ni har ett överskott av en massa, eller är i behov av massa, kan ni lägga upp det i appen.

Vad händer när du lagt upp en annons i appen? 
Du får då ett förslag på andra annonser som matchar ditt behov. Det vill säga att om du har ett underskott av 50 ton marksten, får du förslag på annonser, nära dig, som då har ett överskott på 50 ton marksten. Om ni finner ett förslag som verkar intressant, får ni ett prisförslag som ni kan välja att acceptera eller inte, och detta görs helt gratis.

Med Loop Rocks kan du hitta marksten till bra pris.

You rock!