Ladda ner appen kostnadsfritt!

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

Planerar du att anlägga en slänt, en grusgång eller kanske en hel tomt?

– Då kan Loop Rocks hjälpa dig hitta och bli av med alla typer av byggmassor!

Loop Rocks är den första nordiska marknadsplatsen för sten, grus, lera, schaktmassor och annat byggnadsmaterial. I Loop Rocks app kan användare enkelt matcha överskott och underskott och dela på transportkostnaden med den som möter dina behov. Vi hjälper våra användare att återvinna byggmassor på ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt.

Transportsträckan kan minska med upp till 75% om byggmassorna förflyttas direkt från användare till användare istället som tidigare via deponier, byggvaruhus eller andra anläggningar. Kostnaden för dig som användare blir även lägre samtidigt som du sparar på miljön, återvinner överblivet material och minskar antalet transporter.

Under senare delen av 2017 kommer fler digitala tjänster att anslutas till marknadsplatsen. Vår vision är att förnya industrin och samtidigt som vi vill bidra till en mer hållbar industri. Vår tillväxtstrategi är att skapa nya affärer utifrån den digitala marknaden och samtidigt göra branschen mer hållbar. Dessa riktlinjer var drivande i utvecklingen av Loop Rocks.

Vi har idag över 5.800 användare i Sverige och Danmark och hittills har Loop Rocks ekosystem hanterat över en miljon ton byggmassor. Över 1.500 byggarbetsplatser är anslutna till marknadsplatsen.

Om oss
Loop Rocks är en öppen plattform för smartare och effektivare hantering av sten, jord och andra sekundära konstruktionsmaterial på byggarbetsplatser, mellan företag och privatpersoner. Via appen matchar vi utbud och efterfrågan av andrahandsmaterial genom att ”loopa” materialet direkt mellan byggarbetsplatserna. Appen är kostnadsfri och finns både för iOS och Android.

You rock!