Ladda ner appen kostnadsfritt!

  Ladda ner för iPhone         Ladda ner för Android  

 

Behöver du transportera dina fyllnadsmassor?

– Då kan Loop Rocks hjälpa dig hitta transportörer och minska dina transportkostnader

Loop Rocks är den första nordiska marknadsplatsen för jord, grus, bergkross, och andra sorters fyllnadsmassor. I Loop Rocks app kan användare enkelt matcha överskott och underskott och dela på transportkostnaden med den som möter dina behov. Vi hjälper våra användare att återvinna massor på ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt. Letar du efter större mängder hasselforsjord eller annan sorts planteringsjord hjälper vi dig hitta närmaste anläggning.

Spar på miljön

Transportsträckan kan minska med upp till 75% om massorna förflyttas direkt från användare till användare istället som tidigare via deponier, byggvaruhus eller andra anläggningar. Kostnaden för dig som användare blir även lägre samtidigt som du sparar på miljön, återvinner överblivet material och minskar antalet transporter.

Loop Rocks är framtiden
Under senare delen av 2017 kommer fler digitala tjänster att anslutas till marknadsplatsen. Vår vision är att förnya industrin och samtidigt som vi vill bidra till en mer hållbar industri. Vår tillväxtstrategi är att skapa nya affärer utifrån den digitala marknaden och samtidigt göra branschen mer hållbar. Dessa riktlinjer var drivande i utvecklingen av Loop Rocks.

Vi har idag över 6.000 användare i Sverige och Danmark och hittills har Loop Rocks ekosystem hanterat över en miljon ton byggmassor. Över 1.500 byggarbetsplatser är anslutna till marknadsplatsen.

Om oss
Loop Rocks är en öppen plattform för smartare och effektivare hantering av sten, jord mellan företag och privatpersoner. Via appen matchar vi utbud och efterfrågan av andrahandsmaterial genom att ”loopa” materialet direkt mellan byggarbetsplatserna. Vi hittar även närmaste anläggning om du behöver köpa t.ex. planteringsjord. Appen är kostnadsfri och finns både för iOS och Android.

You rock!