Loop Rocks, en app för smartare hantering av sten, jord och fyllnadsmassor.

Loop Rocks tror att vi kan bli smartare när det gäller att hantera dessa massor, både för att spara på pengar och miljön. I tjänsten kan du enkelt få en överblick av överskotts-, underskottsmassor, transportbehov och olika anläggningar i ditt område. På så sätt kan du se vilka möjligheter som finns för att hantera massor och därefter välja det bästa alternativet. Hittar du inget som passar dig så kan du enkelt lägga upp din egen annons! Dina synpunkter på tjänsten är värdefulla för oss så att vi kan uppdatera tjänsten efter behov och efterfrågan. Skicka gärna feedback direkt i appen till LoopBot, genom formuläret på sidan eller till [email protected]. Uppdateringar kommer ske löpande så följ oss gärna på Facebook eller Linkedin för kontinuerlig information om ändringar i appen! Har du några frågor? Se vår FAQ nedan eller kontakta oss! Welcome to the world of Loop Rocks. Loop on!

Vanliga frågor och svar

1. Kostar det något att använda Loop Rocks?

1. Det är helt gratis att använda Loop Rocks.

2. Hur börjar jag använda Loop Rocks?

2. För att använda Loop Rocks måste man ladda ner appen och registrera sig som användare. Du kan använda Loop Rocks som privatperson eller i anknytning till ditt företag. Det man behöver ange är namn, mobilnummer, mail och använder du appen för ditt företag ber vi dig också fylla in namnet på företag samt vilken typ av företag det är.

3. Varför måste jag skriva in mitt mobilnummer?

3. Loop Rocks vill verifiera dig som användare, därför skickar vi en verifieringskod till mobilnumret du skrivit in. Dessutom kan man kontakta annonsörer genom att ringa till dem direkt i appen, därför är ditt mobilnummer viktigt.

4. Vem kan se mina annonser?

4. Alla registrerade användare kan se dina aktiva annonser, du kan också se alla andra användares aktiva annonser.

5. Vad är skillnaden mellan att inaktivera och radera en annons?

5. Om du inaktiverar en annons så sparas den men inga andra användare kan se den. Om du däremot raderar en annons så försvinner den för alltid.

6. Varför kan man bara lägga upp en annons i 60 dagar?

6. Vi vill försäkra oss att det inte ligger några inaktuella annonser på plattformen därför kan man bara lägga upp annonser i 60 dagar. Men om din annons fortfarande är aktuell så kan du uppdatera din annons för att på så sätt få ytterligare 60 dagar.

7. Hur svarar jag på en annons?

7. Du kan antingen välja att ringa annonsören direkt i appen eller skriva till dem i vår meddelandetjänst.

8. Hur gör jag om jag inte har transport?

8. I nuvarande version av appen kan du lägga upp en annons för ditt transportbehov om det behövs när du gjort en deal. Anslutna transportörer i ditt område kan då se annonsen och kontakta dig antingen på telefon eller genom Loop Rocks meddelandetjänst.

9. Jag försöker lägga upp en annons för anläggning men ingenting händer. Varför?

9. Alla annonsanläggningar granskas först av oss för att säkerhetsställa att det är riktiga anläggningar. Därför kan det ta lite tid innan den läggs upp. Om den inte blir godkänd så blir du meddelad på mail.

10. Kan jag kontakta andra loopare genom Loop Rocks?

10. Du kan kontakta loopare som har lagt upp en annons, men du kan inte se deras profiler eller söka på dem i den här versionen.

11. Hur kan jag vara säker på massutbyten går rätt till?

11. När du gör en deal se till att du har gjort provtagning och har dokumentation om dina massor. Samma gäller om du ska ta emot massor, se till att kontrollera att de är klassificerade och har dokumentation!

12. Jag vill använda Loop Rocks på min dator, hur gör jag det?

12. För tillfället så har vi bara en app med funktionalitet men hoppas på att även göra en version som fungerar i webbläsare i framtiden om ni användare efterfrågar detta.

Fler frågor?

Fler frågor?

KONTAKTA OSS


KONTAKTA OSS